lördag 11 maj 2013

Fremantle igen!

Igår fm åkte vi till Lauras kompis Tom (som hon träffat i USA) för att hänga med honom i Freo (Fremantle). Vi gick först till stranden och kollade på kite surfare (bada? neeeej det var såå blåsigt och massa vågor!) och sen åt vi fish and chips och hängde på marknaden. Sen kom Tom och vi drack té innan vi åkte hem till honom och åt pizza från Dominos och drack lite vin och spelade spel med hans house mate och en vän! Det var trevligt o underhållande :)
Men hade hemlängtan de lux igår, vilket tydligen är ganska vanligt efter ca en månad och kan vara i upp till en vecka /Källa: andra backpackers.

Idag skulle vi åkt till Secret Harbour men ändrade de planerna till att tvätta, ta en långpromenad till en football-park där Tom skulle spela (men vi kom typ 5 min efter att han var klar) och sen fick vi gå nästan hela vägen tillbaka (innan Tom kom och hämtade oss för att han inte ville att vi skulle gå i mörkret - gentleman!).
Nu är hans två mates här och vi ska väl troligtvis köra en favorit i repris från igår och imorgon åker jag och Laura till Albany och hoppas vara framme vid lunchtid!

Finns massa fint att se nere i söder, en hel del tracks och vädret ser ut att bli bra!
Sen är vi tillbaka i Perth fredag/lördag, får se om vi stannar några nätter här i Fremantle då för att sedan åka tillbaka till Richard några dagar. Sen tror jag att vi kommer att åka med Tom upp till hans "sommarhus" va 1,5 h norr om Perth, där finns det tydligen en tam delfin och massa annat fint! Och sen är vi i norr och kan börja leta jobb! HOPPAS!

Det är väldigt kul att hänga med riktiga ozzyz och få ta del av deras "vardag"! Och har inte lagt en krona på boende ännu - bott hemma hos folk eller på ridskolan vilket är super awesome! Haft tur som träffat så sjyssta människor, Ozzy killar (de jag träffat) är otroligt snälla och hjälpsamma! TACKSAM!!

Så håll tummarna att det blir en bra vecka den som kommer, och att min hemlängtan blir bättre ;)


Laura packar bilen, stranden/hamnen i Freo, dryckesspelskväll, live football och foto från när vi gick hem i skymningen!


Kraam!

1 kommentar:

  1. Hej Jasmin,

    Enjoy your time.... Vi finns kvar här hemma. Får du alltför stora problem med kosing så hör av dig så fyller jag på ditt Länsförsäkringskonto (du får betala av när du hamnar på grön kvist igen ;-) ...)
    Ha det bra
    /pops

    SvaraRadera