lördag 27 juli 2013

Jazz kväll med Jaz

Igår kväll, efter ännu en lång lat dag i Richards hus, åkte vi in till Perth för att gå på jazz-kväll!
Klubben var en fyrkantig källarlokal som påminde om... någons källare! Bandet, som bestod av 3 äldre män, en medelålders basist (såg ut som en cello men han hade ingen stråke :P ) och en ung trummis, stod i ett hörn och spelade och rummet var i övrigt proppfullt med bord, stolar och människor inklämda mellan dessa. På väggarna satt gamla reklamaffisher från 50-talet och vårt bord var exv ett gammalt symaskinsbord. Helt fantastiskt!

Det var jag, Laura, Richard och Sarah, en annan couchsurfare som bor hos Rich nu. Sen var det Rich's bror, mamma, pappa, broderns housemate m flickvän samt två arbetskompisar till oss (Mike och Mieka). Bandet spelade som om de fötts med sina instrument i tassarna, och Richards bror satte sig periodvis vid pianot och improviserade loss i kunglig klass!

Stället hade byo (bring your own) så folk beställde dit pizza (var tydligen även byo food, brukar bara vara dryck) och hade med sig egen alkohol.
En utekväll helt i min smak, dansade loss och hade sååååå kul!

Vi var hemma igen vid 11 pm och hoppade i säng för att komma upp i någorlunda tid inför kommande dags äventyr! Mer om detta när denna dag varit ;)

Bilder; bandet, publikhav, Sarah (med blixten i ansiktet, hon är inte så blev irl :P ) och Laura, glad tjej med rekorderlig svensk cider, Rich aka Colgatesmile.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar