onsdag 6 januari 2016

Semesterlunk

Livet på semester lunkar på i behagligt tempo. Träning och yoga och strandhäng och god mat i goda vänners sällskap (och 60 liter svett)!Idag åkte J+J vidare så nu ska jag klara mig ensammen tills på söndag! Det är alltid lika fashinerande när en är ute och reser, först känns det som att det kommer bli superensamt och som "kanske träffar man på någon helt ok trevlig som går att stå ut med någon dag eller två". Men så har man plötsligt sprungit in i någon/några som det klickar till med och så hänger man ihop och gör allting tillsammans i flera veckor! Helt fantastiskt, och lika skit känns det när det är dags att skiljas åt. Men alltid en fördel då om det är någon från samma land som en själv så att det är relativt lätt att ses igen :)

Efter en skype-session med skolan natten till måndag (dvs när skolan startade) så känns vardagen obehagligt nära! Nackdelen med tekniken, eller fördelen... :P

Tjejerna bodde sista natten på ett ställe där de hade världens sötaste chiwauwa (stavning improviserad)!!!!! Se bildbevis nedan:
Verkar för övrigt vara riktigt kallt hemma! Typ 45 grader kallare än här! Stört, här ligger jag och badar i mitt eget svett och hemma startar inte bilen i kylan. Kontraster!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar