fredag 7 augusti 2015

Resan är ju halva resan!

(Detta inlägg är skrivet på resdagen till Indien) Målet är ingenting, vägen är allt! För att citera en gammal favorit (Robban Broberg för er oinvigda) ;-)

Så, första etappen gick smärtfritt förutom att jag fick stå jättelänge i kö pga min backpack-väska som behövde ett klistermärke med bokstaven A = 45 min kö.

Sen väl i Köpenhamn var bagaget försenat men det gjorde inte så mycket, sen mötte jag upp min resekompis och vi checkade in och drev runt tills vi satte oss för att ta en "flygplatsöl" och plötsligt kollar jag på klockan och ser att gaten öppnades för 20 minuter sen och stänger om 15! Paniken?!

Min resekompis (from nu kallad "O") säger då "äh det är lugnt, på flygplatser är det meningen att man alltid ska springa!" Så vi chillar lite till (kan det vara så att jag tappar omdömet helt redan efter en halv 4,5% cider?) och går sen bort mot gaten, tror vi. Men mellan oss och gaten tornar en massiv kö upp sig, som leder till en passkontroll! Inte helt enligt plan, men det står ändå "bara boarding på tavlan" så O drar en historia om en kompis som faktiskt stod i en sån här kö när det stod Closing och då fick kuta järnet! Varpå det en sekund senare ändras från Boarding till Closing! Alltså... Kaos! 
Så vi lyckas få gå före hela kön och springer sen till gaten (första gången jag springer på en flygplats iaf) där det är en liten skara folk kvar, och vi kommer med planet och får stå i kö för att gå ombord till och med! Så vi hade ju kunnat chilla lite till resonerar O då..! Hahaha ingen kommentar på det! Men skrattade (nervöst/panikslaget?) så att jag nästan kissade på mig, så det var ju kul tydligen! 

Så nu är det Doha och sen är vi i Indien?! Sjuuukt! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar